Sommarcross och prova på

Prova på motocross

Prova på är i full gång för info och lediga tider kolla Hisingens MKs prova på Facebook:

https://www.facebook.com/profile.php?id=1000954688...

(Om länken inte leder direkt till sidan så prova att högerklicka på den och öppna i ny flik eller fönster).

Hej och välkommen till Hisingen Mks Prova på verksamhet! Här kommer lite info om hur prova på funkar: Vi kommer att släppa tider på denna sida med X antal bokningar. För att boka hör ni av er till detta konto via Messenger.

När ni kommer till banan hjälper vi er att göra en prova på licens på Svemos Hemsida. När ni sedan kommer till Hisingens Mk så kommer ni mötas av oss tränare. Vi kommer sedan presentera oss och ha en genomgång på dagens upplägg. Samtidigt kommer vi gå till den bana (prova på banan) ni ska köra på och visa hur det ser ut. Vi leder er sedan in till våra omklädningsrum där era barn får låna all utrustning för att köra (tröja, byxor, stövlar, knä och armbågsskydd, överkroppsskydd, hjälm, glasögon, handskar).

Vi kommer sedan gå ut till motorcyklarna där barnen kommer få lära sig de absoluta grunderna sen får barnen köra ut på banan. Där kommer de få tips och all hjälp de behöver. När passet är slut går vi tillbaka till omklädningsrummen där vi lämnar tillbaka all utrustning. Ni får gärna stanna och äta/fika i vår kiosk och kolla på andra förare vid allmän träning.

Kostnad per bokad tid: 500 kr + Svemo bokning. Betalning sker på plats via Swish. Vid frågor hör gärna av er via Messenger.

https://www.provapasvemo.se/

Mvh Tränarna på Hisingens Mk (Oskar, Alvin och Lukas)
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub