Klubbkläder

I samarbete med Team Sportia har vi tagit fram ett antal profilplagg för åkare och tränare som man kan köpa på Hisingens klubbshop


-------KLUBBTRÖJA 2023----------

Det finns provtröjor i klubbstugan där man kan prova ut sin storlek.

Beställningen kommer göras i slutet av februari för att säkerställa leverans tills säsongen drar igång. Leveranstiden beräknas till ca 4 veckor.

Sista beställningsdatum 2023-03-12

Kostnaden bli UNDER 600:- per tröja. Kan ej säga exakt, beror på hur många som beställer I priset ingår namn och nummer.

Vänligen använd Excel-filen som ni hittar längst ner under bilderna på klubbtröjan och fyll i namn och nummer som skall stå på ryggen samt skriv i mejlet namn på den som är medlem och skall faktureras.

Fyll i dokumentet och skicka till: andreas_ryden@hotmail.com

Exceldokumentet skall fyllas i så slipper det bli några fel i beställningen, det blir lätt när man mejlar uppgifterna.

Sista beställningsdagen är 12 mars och i år kommer vi inte göra några kompletteringsbeställningar efter detta datum då det är dyrt och tidskrävande. Ska ni vara säkra så beställ i så fall 2st.

Tröjorna kommer kosta UNDER 600:- styck men det kommer bli billigare desto fler som beställer. Slutgiltig kostnad kommer på fakturan som skall betalas inom 5 dagar efter utskick, dvs ungefär sista mars.

Tröjorna levereras till klubbhuset

En bra storleksreferens är Scott´s crosströjor.
Är man 185cm, 85kg så passar L-XL bra
Är man 145cm och väger 35kg är storlek XS-S

Man kommer få en faktura ca 1 vecka innan tröjorna beställs som är utställd på 5 dagar. Har man inte betalt inom 5 dagar kommer beställningen makuleras.

Märk mejlet med "KLUBBTRÖJA 2023"Nyheter via RSS
Levererat av MyClub